Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plantronics opent extranetsite PlantroNet

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Plantronics opent extranetsite PlantroNet

Hoofddorp (Nederland), 22 februari 2002 - Plantronics introduceert een uitgebreide extranet-website die continu toegang biedt tot alle persberichten, illustraties en relevante informatie over de producten van Plantronics aan alle Europese distributeurs, detailhandelaren en redacteuren van alle media. Deze nieuwe website, genaamd PlantroNet, zal de communicatie tussen Plantronics en haar partners in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) aanzienlijk versnellen.

PlantroNet biedt aan partners en de media direct en exclusief toegang tot informatie over nieuwe producten, marketingondersteuning, gebruikersverhalen, actuele productinformatie en contactinformatie. Het PlantroNet is een waardevolle bron van informatie, waar PR- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie