Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 22-02-2002

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 22-02-2002 Persberichten Heerlen en Maastricht 2e editie (16.30) Vrijdag 22 februari 2002

Maastricht, hennepkwekerij in woning:
In een woning aan de Carolijnruwe te Maastricht heeft de politie vrijdag 22 februari 2002 een hennepkwekerij aangetroffen. Het onderzoek in de woning werd ingesteld naar aanleiding van het vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij. In de woning werden geen bewoners aangetroffen, waarna voorzien van een machtiging de woning werd betreden. Op de zolderverdieping werd een hennepkwekerij aangetroffen bestaande uit 145 hennepplanten. Verder trof de politie acht assimilatielampen aan, ventilatieapparatuur, een koolstoffilter, verwarmingsapparatuur en bodemvoedingsmiddelen. Na monsterneming en overleg met de officier van Justitie werd de gehele kwekerij ontmanteld. De politie zal tegen de 53 jarige bewoner proces-verbaal opmaken. Hij is voor verhoor uitgenodigd.

Heerlen, gewond bij verkeersongeval:
Een 18 jarige inwoonster van Heerlen is vrijdagmorgen 22 februari 2002 omstreeks 08.50 uur op de Welterlaan te Heerlen gewond geraakt bij een verkeersongeval.
Het slachtoffer reed op haar fiets over het fietspad van de Welterlaan en dacht een oranje licht op de kruising nog wel te kunnen passeren. Echter zij reed door rood en werd op de kruising aangereden door een automobilist uit Heerlen die de fietser slecht op het allerlaatste moment zag en nog remde om een aanrijding te voorkomen. De auto schepte de fietster die over de motorkap rolde, tegen de voorruit van de auto terechtkwam en vervolgens in de berm naast de weg kwam te vallen. Het slachtoffer werd met een fikse hoofdwond door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar de hoofdwond werd verzorgd. De auto moest door een bergingsbedrijf worden weggesleept. De fiets van het slachtoffer is behoorlijk beschadigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie