Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 22-02-2002

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 22-02-2002 Persbericht district Den Bosch

ILLEGAAL RADIOSTATION, Vlijmen

Donderdagmiddag is aan de Bilderdijkstraat in Vlijmen een illegaal radiostation aangetrof-fen. In de woning was een studio ingericht van waaruit uitzending werden verzorgd. De ap-paratuur is in beslag genomen. Tegen de 63-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW VAN TAS BEROOFD, Rosmalen

Donderdagmiddag is een 46-jarige vrouw uit Rosmalen van haar tas beroofd. De vrouw reed rond 15.00 uur een snorfiets over de Tivoliweg in Rosmalen. Daar werd ze voor twee jon-gens op een bromfiets voorbij gereden. In het voorbij rijden greep de duopassagier de tas van het slachtoffer uit het mandje voor op de snorfiets. In de tas zat een gsm telefoon, geld en een horloge. De twee jongens waren donker gekleed.

AANHOUDING VOOR DIEFSTAL, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond zijn een 20 jarige man en een 20 jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch aange-houden. Ze werden op een bouwwerk aan de Statenlaan in `s-Hertogenbosch betrapt toen ze steigermateriaal wegnamen. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

JONGEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 17-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De jongen werd aangehouden toen hij bij een inbraak in een auto aan het Ombert Centrum werd betrapt. De jongen is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht is een 47-jarige man uit Rosmalen bekeurd. De man reed met een auto ter-wijl hij te vele gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd inge-vorderd. De controle vond plaats op de Tweede Rompert.

In dezelfde nacht werd ook een 33-jarige man uit Kerkdriel bekeurd. De man trok de aan-dacht omdat hij met hoge snelheid over Treurenburg reed. Bij controle bleek hij te veel te hebben gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

BRANDENDE AUTO AANGETROFFEN, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht is een auto brandend aangetroffen langs de A2 bij de afslag naar de A59 bij `s-Hertogenbosch. Bij de auto werd niemand aangetroffen. De auto bleek eerder in Nijmegen te zijn gestolen.

BELEDIGING, `s-Hertogenbosch

Vrijdagmorgen is een 20-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man had op de Maastricht-seweg zijn auto verkeerd geparkeerd. Toen hij daarvoor bekeurd werd, beledigde hij de poli-tiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

BRAND BIJ CAFÉ, Elshout

Vrijdagmiddag is brand geweest in het dak van een café aan de Heusdenseweg in Elshout. Waarschijnlijk is bij dakwerkzaamheden de brand ontstaan. De brandweer kon niet voorko-men dat het dak goeddeels verloren ging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie