Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanslagbiljetten 'Gemeentelijke heffingen 2002' verzonden

Datum nieuwsfeit: 22-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Aanslagbiljetten "Gemeentelijke heffingen 2002" verzonden

Vragen over gemeentelijke heffingen 2002

Ter voorkoming van onnodige telefoontjes en bezwaarschriften heeft de gemeente de meest voorkomende vragen voor u beantwoord. Naast algemene informatie over bij wie en waar u moet zijn, wordt antwoord gegeven op vragen zoals belastingsoorten, betaling, automatische incasso, kwijtschelding, Zalmsnip, WOZ en hoe u moet handelen wanneer u het niet eens bent met de aanslag.

Op onderwerp kunt u zoeken naar uw vraag en het antwoord. Mocht het gegeven antwoord niet voldoende zijn dan kunt u direct uw vraag mailen naar de gemeente door gebruik te maken van het algemene reageerformulier op deze website.

Antwoorden op veel gestelde belastingvragen zijn beschikbaar in een pdf-bestand. Als u de antwoorden wilt inzien, klik dan op de onderstaande tekst naast het pdf-plaatje.
(Gebruik voor een gerichte vraag, de optie navigatievenster / bladwijzers in Acrobat Reader)

BelastingInfo2002

Acrobat Reader

Een pdf-bestand kunt u lezen met de Acrobat Reader. Als u nog geen Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd heeft, klik dan op onderstaande banner 'Get Acrobat Reader' om deze gratis te downloaden.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 22 februari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie