Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 23-02-2002

Datum nieuwsfeit: 23-02-2002
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-02-2002 Limburg-Zuid; alcoholcontroles (RKey; 16.15 u) Zaterdag, 23 februari 2002

Limburg-Zuid

Limburg Zuid; alcoholcontroles
De politie heeft afgelopen vrijdagavond / zaterdagnacht in het kader van een Europese alcoholcontrole, alcoholcontroles gehouden op diverse locaties in geheel Zuid Limburg.
Aan deze controle werd door diverse instanties deelgenomen, zoals het Korps Landelijke Politie Diensten, de Koninklijke Marechaussee en het Verkeershandhavingsteam. In totaal 119 perssonen. Het ook aanwezige promotieteam van 3VO Limburg deelde aan de automobilisten, die zonder alcohol achter het stuur zaten de bekende Bob (bewust onbeschonken bestuurder) sleutelhanger uit. Bovendien kregen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie