Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de deurmat

Datum nieuwsfeit: 23-02-2002
Bron: Gemeente Breda
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Breda

18-02-2002

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de deurmat

Vanaf zaterdag 23 februari ontvangen alle Bredase huishoudens, bedrijven en instellingen een aanslagbiljet van de gemeente Breda voor gemeentelijke belastingen over dit jaar. Het gaat daarbij om een gecombineerde aanslag van onroerend zaakbelasting, rioolrecht, afvalstoffenheffing en uitbetaling van de Zalmsnip. Mogelijk wordt ook hondenbelasting of reinigingsrecht opgelegd. In totaal verstuurt de gemeente circa 75.000 aanslagbiljetten gemeentebelastingen 2002 met daarbij een informatiefolder.

Gecombineerde aanslag
Net als afgelopen jaar heft de gemeente Breda onroerende zaakbelastingen, rioolrecht, afvalstoffenheffing, reinigingsrecht en hondenbelasting en betaalt de gemeente de zogenoemde Zalmsnip uit. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie