Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennisgevingen Wet Milieubeheer Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 24-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Stadskanaal
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Stadskanaal

24-02-2002

Wet Milieubeheer

In het publieksbureau van de gemeente Stadskanaal ligt vanaf heden ter inzage:

de openbare kennisgeving ontwerp-beschikking inzake de aanvraag van:
* E. Eikens, Musselweg 125 in Mussel. Het gaat om een ambtelijke aanpassing van de geluidsvoorschriften behorende bij de vergunning voor een gemengd agrarisch bedrijf plaatselijk bekend Musselweg 125 in Mussel.

Wij zijn van plan op deze aanvraag een positief besluit te nemen. In het belang van de bescherming van het milieu zijn een aantal nieuwe voorschriften gesteld.

Gemotiveerde bedenkingen tegen een ontwerp-beschikking kunnen zowel schriftelijk als mondeling door een ieder worden gemaakt voor 22 maart 2002. Indien gewenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die bedenkingen indient, niet bekendge-maakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk, tegelijkertijd met de bedenkingen bij het gemeentebestuur worden ingediend.
Als u behoefte heeft aan het beleggen van een openbare zitting, dan horen wij dat graag vóór 8 maart 2002 van u.

Binnengekomen meldingen:
Ex artikel 8.26 Wet milieubeheer:

* G.H. Hilgenga, Cereskade 56 in Stadskanaal inzake het beëindigen van het cafébedrijf in het perceel Cereskade 56 in Stadskanaal;
* G.H. Heutinck, H.J. Kniggestraat 99 inzake het intrekken van de gehele vergunning voor het coating-bedrijf in het perceel H.J. Kniggestraat 25A in Stadskanaal.

Ex artikel 8.40 Wet milieubeheer:

* W. Baelde, Dalweg 4 in Stadskanaal inzake het van toepassing worden van het Besluit melkrundveehouderijen milieubeheer op een reeds opgerichte melkrundveehouderij aan de Dalweg 4 in Stadskanaal.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal.

Voor nadere inlichtingen: de heer E.P. Hoek, telefoonnummer 0599-631605

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie