Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Utrecht 24-02-2002

Datum nieuwsfeit: 24-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-02-2002 Persberichten districten Utrecht stad, 10.30 uur

In been gestoken tijdens pinnen

UTRECHT Een 20-jarige man uit Utrecht is zaterdagochtend om 11.30 uur op de Marnixlaan gewond geraakt door een steekwond aan zijn been. De man die geld stond te pinnen werd door een tot nu toe onbekend gebleven persoon met een mes bedreigd. Onder dreiging van dit geweld werd de man zijn geld afhandig gemaakt. Het slachtoffer werd bij een worsteling in zijn been gestoken. In het ziekenhuis is de wond gehecht. Getuigen van deze straatroof worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Autokrakers aangehouden

UTRECHT Nadat in een op de Hartingstraat geparkeerde auto was ingebroken, kon de politie zaterdagavond rond 21.00 uur in de omgeving van het Ledig Erf drie autokrakers aanhouden. De drie jongens uit Utrecht van 15, 16 en 18 jaar, hielden zich verdacht op bij de auto waar was ingebroken. Een getuige herkende één van de jongens aan zijn opvallende kleding.
Later op de avond werd in de Ceramstraat een 24-jarige Utrechter op heterdaad aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto. De verdachten zijn voor nader verhoor ingesloten.

Vrouw door twee mannen mishandeld

UTRECHT Zaterdagmiddag om 17.00 uur is een 30-jarige vrouw uit Utrecht op de Rubicondreef nabij de Keggedreef mishandeld. De vrouw die met haar fiets over het fietspad reed werd lastiggevallen door twee mannen in een blauwe personenauto. De mannen in die auto reden over het fietspad dat als sluiproute wordt gebruikt. Om onverklaarbare redenen zijn daar de paaltjes weggehaald. Omdat de vrouw niet snel genoeg opzij ging voor de auto stapte de mannen uit waarna de vrouw werd mishandeld. Haar fiets werd daarna in de modder gegooid. De vrouw die klaagde over pijn in de maag is door personeel van de ambulancedienst behandeld.
Getuigen van deze openlijke geweldpleging wordt verzocht contact op te nemen met de politie aan het district Utrecht noord.

Geweld op straat

UTRECHT Naar aanleiding van een vechtpartij is zaterdagmiddag om 15.00 uur op de Albatrosstraat een 34-jarige man uit Utrecht aangehouden. De verdachte had ruzie gekregen met de vader van twee minderjarige meisjes die kort daarvoor op de Albatrosstraat onenigheid hadden gekregen met de 34-jarige man. Eén van de meisjes had haar vader gebeld die vervolgens langskwam om met deze lastige man af te rekenen. Na een schermutseling op straat vluchtte de lastige man. Bij zijn aanhouding waarbij een politieman in burger was betrokken, verzette de verdachte zich hevig. De politieman kreeg een trap in zijn buik. De verdachte is voor nader verhoor ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie