Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 24-02-2002

Datum nieuwsfeit: 24-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-02-2002 Persberichten district Lekstroom, 11.30 uur

70 km te hard

NIEUWEGEIN Een 31-jarige man uit Brussel reed zaterdagmiddag met zijn auto over de Rijksweg A2 70 km te snel. Surveillerende agenten gaven de man een stopteken waarna contact werd opgenomen met de officier van justitie. Na overleg met het OM werd besloten de man een transactie van 418 Euro aan te bieden.

Man met veel geweld aangehouden

NIEUWEGEIN Nadat medewerkers van het regionaal psychiatrisch centrum de hulp van de politie hadden ingeroepen moest zaterdagmiddag rond 18.00 uur bij een woning aan de Gerard Bruininghove een ruit worden ingeslagen. Een 43-jarige bewoner die psychisch volledig in de war en agressief was bedreigde en mishandelde een medebewoner. De toegangsdeur tot de woning was op slot zodat agenten genoodzaakt waren een ruit van de woning in te slaan.
In de woning gelukte het de politie om met veel moeite en door gebruik te maken van de wapenstok de man in de boeien te doen. Nadat de man kalmerende middelen waren toegediend kon hij worden overgebracht naar een psychiatrisch centrum.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie