Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiek café op 25 februari met lijsttrekkers in Goes

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Goes
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Goes

Politiek café op 25 februari met lijsttrekkers

Op maandag 25 Februari a.s. wordt in Café Baarends aan de Voorstad 17 in Goes weer een Politiek Café gehouden. Deze bijeenkomst staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen, die op 6 maart a.s. worden gehouden. Er wordt die avond geen specifiek onderwerp behandeld, maar de lijsttrekkers van de zes partijen die aan de verkiezingen deelnemen, zullen in een "huiskamerdebat" o.l.v. gespreksleider de heer G.W. Koster met elkaar in gesprek gaan. In verband hiermee is het aanvangstijdstip gewijzigd in 20.00 uur. Het debat duurt tot 21.30 uur, waarna er nog gelegenheid is om de raadskandidaten persoonlijk te ontmoeten.

Gespreksleider Koster heeft in de voorbije weken de verkiezingsprogramma's van de zes partijen doorgespit en aan de hand daarvan zal hij een aantal vragen aan de lijsttrekkers voorleggen. Daarna gaan zij na enkele inleidende opmerkingen van de gespreksleider met elkaar over een bepaald onderwerp in debat. Ongetwijfeld komen onderwerpen als het Masterplan Binnenstad, de bouw van één of meer parkeergarages, de veiligheid op straat, de groei van Goes, enz. aan de orde. De bezoekers kunnen aan de lijsttrekkers ook zelf vragen stellen over deze of andere onderwerpen die hen interesseren. En natuurlijk kunnen ook de lijstrekkers elkaar uitdagen over onderwerpen waarover hun partijen van mening verschillen.

Gemeenteraadsverkiezingen 6 maart

Op 6 maart aanstaande worden er weer gemeenteraadsverkiezin-gen gehouden. Als u op die dag naar de stembus gaat, bepaalt u samen met de andere kiezers welke politieke partijen straks mogen plaatsnemen in de raadzaal van het stadhuis, hoeveel zetels elke partij krijgt toegewezen en hoe het college van burgemeester en wethouders wordt samengesteld. Het is dus erg belangrijk dat u uw stem laat horen. Immers, de gemeenteraad en het college van B en W nemen veel beslissingen die van in-vloed zijn op de kwali-teit van uw directe woon- en leefomge-ving. En daar heeft u dage-lijks mee te maken!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie