Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe reeks Utrechts ArchitectenCafe

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:
Het Utrechts ArchitectenCafé organiseert iedere laatste maandag van de maand een bijeenkomst voor architecten, stedenbouwers, interieur- en landschapsarchitecten en overige belangstellenden.

Aanstaande maandagavond, 25 februari, 20:30 uur wordt gestart met een nieuwe reeks. De eerste lezing van deze reeks zal worden gehouden door Art Zaaijer, stedebouwkundig supervisor van het universiteitscomplex De Uithof.
Naast 'het repareren van dertig jaar aanklooien', en het beheersen van het onvoorspelbare besteedt Art Zaaijer zijn energie aan o.a. waterwoningen op IJburg, Vinexlocatie Leidschenveen, het University College Utrecht, Kavel 25 van het Woningbouwfestival Den Haag, zingen en saxofoonspelen, wild wonen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie