Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen gemeente Breukelen 25-02-2002

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Breukelen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Breukelen


PRIJSUITREIKING PUZZELTOCHT OPEN DAG

De uitslag van de puzzeltocht is bekend. Uit de vele inzendingen zijn 3 prijswinnaars getrokken.

De 1e prijs is gewonnen door Martijn van den Eeckhout. Hij heeft de 10-badenkaart voor zwembad 't Kikkerfort gewonnen.

De 2e prijs is gewonnen door Marinka v.d. Wilt en zij krijgt 2 handdoeken van 't Kikkerfort.

De 3e prijs is gewonnen door Jeroen Dobbelaar. Hij krijgt een T-shirt van het zwembad.

De prijzen worden 26 februari uitgereikt door burgemeester F.C. Dales. De prijswinnaars worden verzocht hun prijzen om 16.30 uur op gemeentehuis Boom en Bosch, in de kamer van de burgemeester, af te halen.

Gefeliciteerd!

Gemeentelijke open dag geslaagd: het liep storm

De eerste open dag in zijn geschiedenis werd voor de gemeente Breukelen een groot succes. Meer dan duizend bezoekers liepen op zaterdag 23 februari even binnen bij het gemeentehuis op Boom en Bosch. Het weer werkte niet echt mee maar al met al werd het een geslaagde dag. Inwoners van Breukelen blijken zich wel degelijk betrokken te voelen bij het wel en wee in hun dorp. Mogelijk een veelbelovende opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op de 6e maart.

Gewapend met een ballon en cap met www.breuklen.nl erop zochten kinderen de antwoorden op een puzzeltocht langs alle afdelingen. Zo verkenden zij, samen met hun ouders, alle hoeken en gaten van de gemeentelijke organisatie. De alternatieve raadsdebatten waren een schot in de roos. Volle tribunes en bezoekers die reageerden op raadsleden die hun mening gaven over zaken als veiligheid, gemeentelijke herindeling, uitgaansmogelijkheden voor de jeugd en een tweede Vechtbrug.

Absoluut hoogtepunt was de poffertjeskraam van Van der Steen. Een begrip in het dorp Breukelen en door de gemeente als attractie ingehuurd. Een goede tweede was een in scène gezette reddingsoperatie van brandweer, politie en ambulance. Met loeiende sirenes kwamen de hulpdiensten het terrein op en bevrijdden enkele jongeren die bij een aanrijding in hun auto's bekneld waren geraakt. Het publiek werd uitgelegd wat er precies gedaan werd door de reddingwerkers.

Binnen trok het streekarchief maar ook de Centrumplannen en de politieke markt hadden niet te klagen over aandacht van het publiek. Ook voor de andere afdelingen gold dat er volop belangstelling was voor presentaties, demonstraties en uitleg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie