Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZorgSaam informeert over AWBZ-brede zorgregistratie

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Opkopzorg
Zoek soortgelijke berichten

Opkopzorg


25-02-2002

ZorgSaam informeert over AWBZ-brede zorgregistratie

Het project Zorgregistratie faciliteert het neerzetten en ontwikkelen van zorgregistratiesystemen onder verantwoordelijkheid van zorgkantoren. Doel is het realiseren van AWBZ-brede zorgregistratie bij alle betrokken partijen in de zorgketen. Om aan de roep om informatie over het project Zorgregistratie te kunnen voldoen, zal dit jaar 8 keer de krant ZorgSaam verschijnen.

In het eerste nummer van de krant wordt het raamwerk van de AWBZ-brede zorgregistratie vanuit verschillende optieken uiteengezet. Onder meer de samenhang tussen project AWBZ-brede zorgregistratie en de Taskforce aanpak wachtlijsten, het project Modernisering AWBZ en project Verslaglegging en Verantwoording wordt uit de doeken gedaan. In de volgende nummers is veel ruimte voor verhalen uit de praktijk.

De krant wordt verspreid onder medewerkers van de zorgkantoren, medewerkers RIOs en zorgaanbieders, en
patiënten/consumentenorganisaties.

Informatie en (extra) exemplaren zijn aan te vragen bij het projectsecretariaat zorgregistratie: (info@zorgregistratie.nl), telefoon 030-6988347.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie