Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

10 jaar cel na eerwraak onder Hindoestanen

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rechtbank 's-Gravenhave

10 jaar cel na eerwraak onder Hindoestanen

Bron: Rechtbank 's-Gravenhage
Datum actualiteit: 25-02-2002

Moeder M. was in haar hele leven nog nooit zo boos geweest. Haar dochter bleek al 2 jaar een geheime liefdesrelatie te hebben met het zestien jaar oudere slachtoffer.
Verdachte heeft, nadat zij er van op de hoogte raakte dat haar dochter een relatie had en symbolisch getrouwd was met het latere slachtoffer , gezegd dat zij `twee lijken' wilde zien. Ook haar aanwezige ex-echtgenoot en zoon hebben zich in soortgelijke bewoordingen uitgelaten. Met name op aandringen van verdachte, is zij samen met haar ex-echtgenoot, haar zoon, twee zussen, een broer, een zwager en haar dochter naar het huis van het latere slachtoffer gereden. Onderweg heeft de zoon van verdachte wapens opgehaald in het huis van zijn vader. Bij de woning van het latere slachtoffer aangekomen, hebben haar ex-echtgenoot en zoon de deur met een knuppel ingeslagen. In de woning heeft verdachte het latere slachtoffer geslagen en gekrabd. Tevens heeft zij hem twee maal met een knuppel geslagen. Het slachtoffer is klemgezet, waarna hij 20 maal is gestoken, tengevolge waarvan hij is overleden.

zie ook: AD9565


Ga naar betreffende uitspraak met nummer: AD9567

Voor de volledige uitspraak: Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...id=6716&i=43&ti=3 .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie