Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 25-02-2002

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 25-02-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE VAN DRUGSHANDEL AANGEHOUDEN

Vanmorgen heeft de politie in een woning in `s-Hertogenbosch een 23-jarige man aangehou-den. Hij wordt beschouwd als de leverancier van XTC pillen in de drugszaak die momenteel door de recherche in `s-Hertogenbosch wordt onderzocht. De inmiddels in verzekering gestelde verdachte wordt het verkopen van, het handelen in en het vervoeren van hard- en softdrugs ten laste gelegd. In deze zaak, die in augustus vorig jaar is opgestart, zijn eerder al twaalf verdachten aange-houden.

In december 2001 en januari 2002 zijn in Venlo en `s-Hertogenbosch twee transporten van verdovende middelen onderschept. Bij deze twee acties zijn destijds 5 verdachten aangehou-den en zijn grote hoeveelheden amfetamine, LSD en XTC pillen in beslag genomen.

INBRAAK WONINGEN, Rosmalen / `s-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een drietal woningen in Rosmalen en `s-Hertogenbosch. Bij de woningen in Rosmalen wist men binnen te komen door middel van de zogenaamde "Bulgaarse methode". Bij deze werkwijze wordt de slotplaat verbogen en de slotcilinder afgebroken. Dit soort inbraken kan worden voorkomen door inbraakwerend deurbeslag te gebruiken. In de woning in `s-Hertogenbosch wist men binnen te komen door middel van "gaatjes boren". Bij de sluithefboom van een raam wordt een gat geboord, waar-door de hefboom geopend kan worden. Dergelijke inbraken kunnen worden voorkomen door een hefboom met slot te gebruiken of gebruik te maken van bijzetsloten op de ramen. Geld, computers en sieraden werden gestolen bij de inbraken.

DODE GEITEN GEVONDEN, Elshout

Maandagmorgen zijn 16 dode geiten aangetroffen langs de Fortweg in Elshout. Het betreft 2 volwassen en 14 jongen geiten. Nog onbekend is waar de geiten vandaan komen en wie ze heeft gedumpt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie