Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schuitema en Achmea wijzigen proef financiële dienstverlening

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Schuitema NV
Zoek soortgelijke berichten

Schuitema NV

Schuitema en Achmea zetten proef financiële dienstverlening in gewijzigde vorm voort in zeven C1000 supermarkten

Amersfoort/Zeist, 25 februari 2002. Schuitema, de kracht achter C1000, en FBTO, onderdeel van financieel dienstverlener Achmea, hebben vandaag bekend gemaakt dat na een uitvoerige analyse besloten is de proef met de verkoop van financiële diensten bij C1000, in gewijzigde vorm voort te zetten.

Het oorspronkelijke concept bestond uit een uitgebreid assortiment financiële diensten (verzekeringen en bancaire producten), waarbij in de supermarkt persoonlijke ondersteuning kon worden geboden. In de evaluatie is vastgesteld dat de consument met name behoefte heeft aan eenvoudige verzekeringsproducten zonder persoonlijke ondersteuning in de supermarkt.
Gelet daarop is besloten om in de pilots eenvoudige FBTO verzekeringsproducten aan te bieden, waarbij gekozen is voor de tijdelijke- en doorlopende reisverzekering, woonhuis- en autoverzekering .

Het nieuwe concept wordt in de loop van deze week doorgevoerd in de bestaande pilots in Spijkenisse, Bleiswijk en Bennekom. Daarnaast zal de pilot vanaf deze week worden uitgebreid met supermarkten in Leeuwarden,Almere, Amersfoort en Heerenveen waardoor het totaal op zeven komt.

Voor nadere informatie:

Schuitema n.v.
De heer K.J. van den Hoven
Tel. 033-453 33 33
GSM 06- 53 252 104
Karel-(jan.vandenhoven@schuitema.nl)

Achmea
De heer R.A.Visser
Tel. 030-693 70 65
GSM 06-51445779
(rene.visser@achmea.nl)

terug naar het overzicht

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie