Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UCB - versterkt zijn optreden in Azië

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 25/02/2002

UCB - versterkt zijn optreden in Azië

Ter gelegenheid van de Belgische economische missie in Maleisië, heeft UCB zijn hoofdkwartier in Azië, te Kuala Lumpur, officieel geopend in aanwezigheid van ZKH Prins Filip.

UCB heeft vertrouwen in de ontwikkeling van zijn activiteiten in dit werelddeel, waar de landen met een dynamische economische ontwikkeling zijn belangstelling wekken. Zijn groot antiallergisch geneesmiddel Zyrtec, een Belgische uitvinding, wordt in de meeste Aziatische landen verkocht, waaronder Japan, waar het zich tussen de eerste van zijn therapeutische klasse bevindt. UCB beschikt ook in Maleisië, te Seremban, over een fabriek welke chemische specialiteiten vervaardigt waarvan de Groep wereldleider is.

De aanwezigheid van UCB in Maleisië stemt overeen met de globalisatie-strategie op wereldniveau, nagestreefd door de Groep en die als doel heeft om produkten met hoge toegevoegde waarde, afkomstig van Belgisch research, ter beschikking te stellen van de grote markten, via kanalen waarbij UCB direkt betrokken is. Het jaarlijks zakencijfer van de Groep in Azië overschrijdt 500 miljoen; het totaal personeelsbestand bedraagt er meer dan 1400, waarvan ongeveer 130 in Maleisië.

Bron: UCB
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie