Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Multicultureel Groningen op internet

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Groningen

22
FEB
09.18

Persbericht

Multicultureel Groningen op internet
21-02-2002

Wethouder Pattje en gedeputeerde Bleker openen op maandag 25 februari om 16.30 uur in de Openbare Bibliotheek de website www.multicultureelgroningen.info. Op deze site staat informatie voor mensen en organisaties die meer willen weten over de multiculturele samenleving in stad en provincie Groningen.

Waar kan ik terecht voor een vergelijking van internationale diplomas? Kan ik mijn taalvaardigheid verbeteren door vrijwilligerswerk te verrichten? Waar vind ik een sportclub voor allochtone vrouwen? Dit is slechts een greep uit het aantal vragen waarop via de website www.multicultureelgroningen.info antwoord gevonden kan worden.

Op de site staat informatie over en van verschillende organisaties en instellingen die zich richten op de multiculturele samenleving. Doel van de site is de informatie-uitwisseling tussen deze organisaties te verbeteren, hun kennis en ervaring beschikbaar te maken voor een breder publiek en zo de integratie van minderheden in de maatschappij te bevorderen.

Vooralsnog bevat de site informatie op het gebied van onder meer zorg, welzijn en interculturalisatie. De informatie op de site is nog niet compleet maar de verwachting is dat zowel het gebruik van als het aanbod op de site snel zal groeien.

De website www.multicultureelgrongen.info is een initiatief van SPRONG, POZW, de GGD, Humanitas, de gemeente en de provincie Groningen. Het beheer van de site is in handen van SPRONG.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie