Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersdebat ontwerp gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leeuwarden

Verkeersdebat ¦ Ontwerp Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan ¦ Inspraakperiode ¦ Vervolgprocedure ¦ Informatie

Verkeersdebat

Ochtendspits 25 februari aanstaande vindt het verkeersdebat plaats waar gereageerd kan worden op het ontwerp Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP). Dit ontwerp is tot stand gekomen aan de hand van discussies met de bevolking en ondernemers (verkeersdebatten 26 maart en 2 april 2001), Commissie Stadsontwikkeling, overheden, verenigd bedrijfsleven en maatschappelijke belangenorganisaties. Wilt u meedoen aan het verkeersdebat, kom dan 25 februari naar de stadsschouwburg De Harmonie. Het debat begint om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is er de mogelijkheid om vragen te stellen over het plan.

Ontwerp Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan

Met het GVVP beschikt Leeuwarden over een integraal en samenhangend verkeers- en vervoerbeleid dat aansluit bij de ontwikkeling die de Friese hoofdstad nastreeft voor de komende 20 jaar. Leeuwarden wil zich ontwikkelen tot een complete stad met een breed scala aan economische, sociale en culturele functies. Leeuwarden wil zich tevens sterker profileren als regionaal centrum en hoofdstad van Fryslân. Daarvoor is een uitgebalanceerde investering in de ruimtelijke ontwikkeling van de stad noodzakelijk. Eén van de voorwaarden is de beschikbaarheid van een doelmatig, veilig en duurzaam verkeers- en vervoerssysteem.

Inspraakperiode

fec De inspraakperiode is van 20 februari tot en met 20 maart 2002. In deze periode kan schriftelijk worden gereageerd. Wilt u schriftelijk reageren dan kunt u uw brief richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Leeuwarden (postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden).

Vervolgprocedure

De reacties worden meegenomen bij het opstellen van het definitieve GVVP, dat medio 2002 door de gemeenteraad wordt vastgesteld. Daarnaast wordt er een reactie- en antwoordnota gemaakt waarin antwoord wordt gegeven op de schriftelijke reacties en de reacties uit de debatten.

Informatie

Zowel de tekst als het kaartmateriaal van het ontwerp GVVP zijn te downloaden en tevens de hoofdlijnen in de vorm van een brochure. Klik hiervoor op een van de onderstaande links.

Als u vragen heeft over het GVVP dan kunt u deze stellen aan Joliët de Boer, telefoon: (058) 233 83 53.

U kunt hier ook de brochure, bijbehorende kaarten en het complete ontwerp downloaden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie