Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winterspelen bij VrijeTijdsCentra Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Winterspelen bij VrijeTijdsCentra

De VrijeTijdsCentra (VTC) in Zoetermeer zijn in de voorjaarsvakantie van maandag 25 februari tot en met zaterdag 2 maart met 'Leef je uit op de winterspelen' volledig in de ban van de olympische spelen. Dagelijks kunnen alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar er van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht. Voor 0,75 per keer. Met de ZoetermeerPas is een bezoek aan Rokkeveen, Voorweg en Zegwaartseweg zelfs gratis. Een 10 rittenkaart kost s 4,80.
Ook het carnaval gaat bij de VrijeTijdsCentra niet onopgemerkt voorbij. Bij VTC Zegwaartseweg kunnen op maandag 25 februari bijvoorbeeld maskers worden gemaakt. De hoofdmoot staat echter in het teken van de winterspelen in Salt Lake City. Met winterbeeldjes verven, pinquin figuurzagen, een spelletjesavond met winterspelen en een olympisch T-shirt ontwerpen. Speciale evenementen zijn bij VrijeTijdsCentrum Rokkeveen een darttoernooi op maandagmiddag 25 februari, dart- en sjoelwedstrijden op zaterdagmiddag 2 maart bij Voorweg en dart- en tafeltenniswedstrijden aan de Zegwaartseweg op vrijdagmiddag 1 maart.

---

Gemeente Zoetermeer © February 2002

Last update: 19 February 2002 (10:52)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie