Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Live chatten met sita bij vizzavi

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BLUM EN PARTNERS

Live chatten met Sita bij Vizzavi

PERSBERICHT

LIVE CHATTEN MET SITA BIJ VIZZAVI

AMSTERDAM, 21 februari - Chatten met Sita? Op maandag 25 februari krijgt iedereen de kans. De populaire zangeres is dan een uur lang te gast bij Vizzavi, van half acht tot half negen 's avonds.

Tijdens die chatsessie kan je Sita via web (iwww.vizzavi.nl) of WAP (mmm.vizzavi.nl/) allerlei vragen stellen. Over haar nieuwe single 'Hello' bijvoorbeeld, die deze week is uitgekomen. Of over haar duet met Marco Borsato voor Willem-Alexander en Maxima. Of over haar start bij K-Otic.
Het is niet nodig van tevoren vragen in te sturen. De chat is live, en Sita zal spontaan reageren op alles wat haar fans willen weten. Het enige wat je wel even moet doen om toegang te krijgen tot de Sita Chatbox is je aanmelden bij Vizzavi. Dat is gratis.

Sita kondigt de chat ook zelf aan. Op de eerste 15.000 exemplaren van haar single Hello zit een interactief deel (cd-rom) waarin een Sita-animatie vertelt dat ze bij Vizzavi gaat chatten. Deze virtuele Sita, de Wired Witch, kom je tot en met 15 maart exclusief tegen bij Vizzavi, waar ze online over haar dagelijkse belevenissen vertelt. Als stripfiguur vind je haar ook wekelijks in de Hitkrant.
De exclusieve Sita-animatie kun je bij Vizzavi ook ontvangen als beeldlogo, picture-SMS of als operator-/netwerklogo. Je vindt op de Vizzavi-site een pagina met een link naar ringtones van verschillende singles van Sita. Hier kun je ook de videoclip van de single Hello van Sita bekijken en beluisteren.

Over Vizzavi
Vizzavi is een gezamenlijke onderneming (50/50) van de Vodafone Group, 's werelds leidende bedrijf in mobiele communicatie, en Vivendi Universal, Europa's leidende mediabedrijf. Vizzavi wil in Europa de toonaangevende mobiele portal zijn door uit te blinken in mobiele diensten, amusement en uitwisseling van informatie. Informatie en diensten van Vizzavi zijn op diverse manieren toegankelijk, via mobiele telefoons, en personal computers.
Vizzavi is opgericht in juli 2000 en bedient nu 6,3 miljoen klanten in Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie over Vizzavi: ga naar www.vizzavi.net of met (media.relations@corp.vizzavi.net)

Voor meer informatie:

Hanneke Zwierink
Communication Manager Vizzavi Nederland
Tel: 06 25004257
(Hanneke.zwierink@corp.vizzavi.net)

21 feb 02 15:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie