Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-vergunning genetische fabrieksaardappel AVEBE

Datum nieuwsfeit: 25-02-2002
Bron: Ministerie van VROM
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Ontwerp-vergunning voor genetische fabrieksaardappel van AVEBE (25-2-2002)Minister Pronk (VROM) heeft positief beschikt op de vergunningaanvraag voor een genetisch gemodificeerde fabrieksaardappel van het Veendamse concern Avebe. De ontwerp-beschikking is in verband met de bezwaarschriftprocedure gepubliceerd in verschillende landelijke dagbladen. De vorige beschikking voor een vergunning voor een veldproef ('introductie in het milieu') werd op 20 juli 2000 afgegeven.
Minister Pronk had zijn voornemen om positief op de aanvraag van Avebe te beschikken gemeld tijden het overleg in de Tweede kamer over de Integrale Nota Biotechnologie (INB) op 28 januari ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie