Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het KNWV pakt uit op de HISWA 2002

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KNWV

DATUM: 5-2-2002

ALGEMEEN - Het KNWV pakt uit op de HISWA 2002

---

Van 26 februari t/m 3 maart staat het KNWV op de HISWA in de RAI te Amsterdam. Het standnummer van het KNWV is 05.050. In standnummer 05.055 presenteren een aantal klassenorganisaties zich. Tevens bemant het KNWV samen met de HISWA-vereniging en de ANWB een informatiestand bij de entree van de RAI.

Discussies op het HISWA Center Stage Directeur Jan Kossen zal op dinsdagmiddag 26 februari om 15.30 uur een discussie aangaan in "het Waterhuis" (vergelijkbaar met "Het Lagerhuis" van televisie) op het HISWA Center Stage in de HISWA te Amsterdam. De discussie gaat over Watersport in de media en sponsoring. Henk Gemser levert de volgende dag zijn bijdrage in het "Waterhuis" op het thema topzeilen.

Ledenwerfactie, lezersenquête en ICP-actie Watersport Magazine organiseert samen met het KNWV en de Waterwinkel een lezersenquête en ledenwerfactie. Elke nieuw lid ontvangt een tegoedbon van 7,50 euro (te besteden alleen tijdens de HISWA in de Waterwinkel). In de KNWV-Waterwinkel kunt u een keuze maken uit het brede aanbod aan watersportprodukten. Bij de ledenservicebalie kunt u profiteren van de speciale ICP-korting, uw bootpapieren in orde maken en informatie verkrijgen over diverse cursussen en opleidingen (C.W.O.)

Speciale verenigingshoek voor bestuurders en workshops In de KNWV stand is ook een aparte hoek met allerlei informatie voor en over verenigingen; met name interessant voor verenigingsbestuurder. Informatie over belangenbehartiging, de NNWB, (top)zeilen /
talentontwikkeling, surfen en kitesurfen is beschikbaar. In de motorbootloods geven de gasdeskundigen Bert in 't Holt en Frank van Nieuwburg een workshop 'gas veilig'. De demonstratie "dieseltechniek" wordt verzorgd door dieseltechniekdeskundige Henk Bos.

De HISWA is op dinsdag 26 februari t/m vrijdag 1 maart geopend van 11.00 uur - 21.00 uur. Op zater dag 2 en zondag 3 maart zijn de openingstijden van 10.00 - 18.00 uur. Een dagkaart kost 12,50 euro.

KNWV: Noordhal 5 (tegenover HSIWA Center Stage) - stand-nummer 05.050. Klassenorganisaties: standnummer 05.055

Laat meer artikelen zien over: KNWV Algemeen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten ((pr@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie