Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 26-02-2002

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-02-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 10.05 uur

Fietsster gewond bij aanrijding

OUDEWATER Op maandag 25 februari vond een aanrijding tussen een auto en een fietsster plaats. De fietsster werd naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 15.00 uur reed een 49-jarige automobilist uit Oudewater over de J.J. Vierbergenweg, komende uit de richting van Oudewater. Op de kruising met de Wilgenweg sloeg de automobilist rechtsaf en zag daarbij een rechtdoor fietsende 20-jarige vrouw uit Oudewater over het hoofd. Een aanrijding tussen beiden was het gevolg. De vrouw is met vooralsnog onbekend letsel per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht.

Bromfietscontrole

WOERDEN De politie heeft op maandag 25 februari een uitgebreide brom- en snorfietscontrole gehouden.

De controle vond van 13.00 uur tot 19.30 uur op het Stationsplein-noord plaats. Er werden in totaal 43 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. een te hoog vermogen, het niet dragen van een helm, het niet hebben van een bromfietscertificaat en het niet verzekerd zijn.

Aanrijding

WOERDEN Op maandag 25 februari vond een aanrijding tussen drie auto`s plaats. Eén bestuurder werd naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 18.30 uur reed een 23-jarige automobilist uit Nijverdal over de M.A. Reinaldaweg, komende uit de richting van Woerden. Hij volgde de rijstrook voor linksafslaand verkeer in de richting van de oprit van de A12 zuidbaan. Hij bedacht zich echter en wilde toch rechtdoor richting Montfoort rijden. Op de rijstrook voor rechtdoor stond het verkeer echter stil en zag hij zich genoodzaakt vol in de remmen te gaan. Daardoor blokkeerden zijn wielen en gleed hij tegen de achterzijde van de auto van een 43-jarige automobilist uit Tiel, die op zijn beurt op de achterzijde van de auto van een 27-jarige automobilist uit Meteren werd gedrukt. De automobilisten uit Tiel en Meteren stonden beiden stil voor het rode verkeerslicht voor linksafslaand verkeer.

De automobilist uit Tiel werd met nekklachten per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis overgebracht en is daar opgenomen.

Inbraak en brand

MIJDRECHT In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 februari is ingebroken bij een bedrijf, daarbij is er brand in het pand uitgebroken.

Rond 02.40 uur kwam er bij een beveiligingsfirma een inbraakalarm binnen van een bedrijf aan de Rondweg. Ter plaatse constateerden beveiligingsmedewerkers dat een rolluik en een raam van het pand geforceerd waren en dat er brand in het pand woedde. Zij waarschuwden de brandweer en politie. De brandweer had de brand snel onder controle.

Het pand liep brand-, roet- en waterschade op en een gedeelte van de inboedel werd door de brand vernield. Door de Technische Recherche wordt een onderzoek naar mogelijke brandstichting ingesteld. Er is vooralsnog onbekend of er iets uit het pand is weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie