Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intentieovereenkomst samenwerking ouderenbeleid Albrandswaard

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Bron: Gemeente Albrandswaard
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Albrandswaard


Intentieovereenkomst samenwerking ouderenbeleid Albrandswaard

De gemeente Albrandswaard, Stichting De Waarden en Woonzorg Nederland tekenden op dinsdag 26 februari om 16.00 uur een unieke overeenkomst waarbij de betrokken partijen de intentie vastleggen om te komen tot een integraal aanbod van ouderenhuisvesting, ouderenzorg en dienstverlening aan ouderen in de gemeente Albrandswaard.

Loco-burgemeester D.C. Roelse, districtsdirecteur Woonzorg Nederland, H.P. van Leeuwen en directeur van Stichting De Waarden W. Schutterop, zetten hun handtekening voor de aanzet van een unieke samenwerking waarbij centraal staat dat het aanbod van ouderenhuisvesting, ouderenzorg en dienstverlening volledig op elkaar afgestemd zijn.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie