Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SCM biedt online toegang voor verzekeraars

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

SCM biedt online toegang voor verzekeraars

De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) biedt sinds begin vorige week een speciale toegang voor verzekeraars, tussenpersonen en onderzoeksbureaus om online SCM-gegevens op te vragen. Verzekeraars kunnen onder meer controleren of een bepaald voertuig is voorzien van een SCM-goedgekeurd beveiligingssysteem.

Via een wachtwoord kunnen verzekeraars toegang krijgen tot het afgeschermde deel van de website: www.scm.nl dat recente informatie op het gebied van voertuigbeveiliging bevat. Op dit afgeschermde gedeelte is het ook mogelijk certificaten op te vragen en eventueel een bewijs van certificering uit te printen. Daarnaast kunnen verzekeraars vertrouwelijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie