Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Friesland 26-02-2002

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Friesland, plaats: Friesland 26-02-2002
Politieberichten van 25/2 (13.00) t/m 26/2 (07.00)

Leeuwarden: tachtig bekeuringen bij gordelcontrole Veertien medewerkers van het verkeershandhavingsteam Fryske Diken van de Politie Friesland hebben gisterochtend een gordelcontrole uitgevoerd in Leeuwarden. De controle vond plaats op diverse locaties: Groningerstraatweg, Tesselschadestraat, Willem Lodewijkstraat en Drachtsterweg. Er werden tachtig gordelovertredingen geconstateerd. Behalve op het dragen van de gordel controleerden de medewerkers van Fryske Diken op de overige items van Fryske Diken: helm, rood licht, snelheid en alcohol. Een fietser werd bekeurd omdat hij rood licht negeerde en tussen gesloten spoorbomen door over het spoor reed. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie