Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RoadCheck auto snelheids- en scooter controle info dienst

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

RoadCheck auto snelheids- en scooter controle info dienst

AMERSFOORT, 20020226 -- Het antwoord op een mogelijk verbod tegen de radardetector: internet en de mobiele telefoon. Weggebruikers ergeren zich steeds vaker aan verkeerscontroles. Met de komst van de euro zijn alle boetes ook meteen weer naar boven afgerond... RoadCheck, een dienst van Roods en PlatformOne, biedt mobiele informatie over controles: altijd op de hoogte van (flits)controles en bromfiets/scooter controles.

Zo snel als het internet groeit, is ook het gebruik van mobiele telefoons toegenomen. Dit vormt de ideale combinatie om diensten als RoadCheck aan te bieden.

Door middel van een abonnement op www.roadcheck.info geeft de consument aan waar, wanneer, en welke informatie gewenst is. Hierdoor komen nieuwe meldingen over verkeerscontroles direct als SMS-tekstbericht bij de eindgebruiker en wordt voor de ontvangen informatie afgerekend met behulp van het zogenaamde "Reversed Billing" systeem. Weggebruikers kunnen ook met korte "keywords" informatie opvragen over een weg of provincie.

Naast het SMS platform kan ook gekozen worden om de controle meldingen te beluisteren via 0900-flitspaal (0900-3548772) of met een zakcomputer op pocket.roadcheck.info . Ook diverse internet sites en radio stations publiceren de controle meldingen die via RoadCheck worden geleverd. Hiermee vormt RoadCheck het eerste multi-platform portal voor verkeerscontroles.

RoadCheck wordt aanbevolen door de grootste anti-flitssite van Nederland www.tuftufclub.com en de grootste scooter website van de Benelux www.scooter-freaks.nl , de laatste controle meldingen worden ook op de voorpagina van de Tuf-tuf Club en Scooter-Freaks gemeld.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie