Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond groenreconstructie Geldrop

Datum nieuwsfeit: 26-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 13 februari 2002

INFORMATIEAVOND GROENRECONSTRUCTIE
EEUWSELSTRAAT, BENEDEN BEEKLOOP, NIEUW ERFSEWEG

Op dinsdag 26 februari vindt een informatieavond plaats over een groenreconstructie in de Eeuwselstraat, Beneden Beekloop en de Nieuw Erfseweg. De avond wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Hofstraat 4 en wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom om bij de informatieavond aanwezig te zijn.

Het groen in deze straten bestaat hoofdzakelijk uit een boombeplanting van acacia's, gazons en uit restanten van versleten haag. De gemeente wil deze groenvoorzieningen gaan renoveren. Omdat in 2001 het riool en de rijbaan van de Beneden Beekloop-Nieuw Erfseweg al zijn vernieuwd, wordt het groen in deze straten als eerste aangepakt. In 2003, als het riool in de Eeuwselstraat wordt vervangen, zal tevens het groen worden gereconstrueerd. Bovendien wordt de straat in het kader van Duurzaam Veilig heringericht.

AANMELDEN
Wij verzoeken u vriendelijk, in verband met de organisatie, om uw aanwezigheid vooraf telefonisch door te geven aan de receptie van het gemeentehuis via telefoonnummer 2893893.
Voor meer informatie over de groenreconstructie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer N. Gorris via telefoonnummer 2893945.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie