Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Groene tafelgesprek' milieudefensie in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Bron: Milieudefensie
Zoek soortgelijke berichten

Milieudefensie

'Groene tafelgesprek'

Milieudefensie Amsterdam, 22 februari 2002 - Milieudefensie organiseert woensdagochtend 27 februari een 'Groene tafelgesprek' op het Plein voor de Tweede Kamer in Den Haag. Aan een hartvormige, met gras beklede tafel zullen actiegroepen uit verschillende regio's Kamerleden vertellen hoe bedreigend de Vijfde Nota Ruimtelijke Ordening is voor het open Nederlandse landschap. Op deze dag vinden binnen de rondetafelgesprekken plaats van de Kamercommissie Ruimtelijke Ordening over de Vijfde Nota. Lokale actiegroepen zijn daar niet voor uitgenodigd.

Milieudefensie vindt dat de Tweede Kamer haar verantwoordelijkheid moet nemen voor het beschermen van de schaarse open ruimte in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie