Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fraude met spookstudenten direct gevolg van vermarkting onderw

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SP

Fraude met spookstudenten direct gevolg van vermarkting onderw

Volgens SP-Kamerlid Harry van Bommel is de omvangrijke HBO-fraude die is blootgelegd door de accountantsdienst een direct gevolg van de vermarkting van het onderwijs die heeft geleid tot een felle concurrentiestrijd tussen de hogescholen. Volgens het Kamerlid zijn de maatregelen die minister Hermans vandaag heeft aangekondigd, volstrekt onvoldoende. Er dient een zuivere waterscheiding te komen tussen onderwijsinstellingen die zich met overheidsgeld bezighouden en commerciële instellingen die uit zijn op winstbejag. Volgens Van Bommel betekent dit dat alle publieke bekostigde HBO-instellingen al hun commerciële activiteiten moeten staken, maar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie