Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 27-02-2002

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-02-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.00 uur

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT Bij een winkel aan de Amsterdamseweg werd dinsdagavond een man aangehouden voor het plegen van een diefstal.

Omstreeks 20.20 uur zagen medewerkers van de winkel dat een man enkele goederen onder zijn jas verstopte en zonder te betalen de winkel wilde verlaten. Op het moment dat de 32-jarige man uit Amersfoort de kassa was gepasseerd werd hij door het personeel staande gehouden en overgedragen aan de inmiddels gewaarschuwde politie.

De Amersfoorter bekende de diefstal en werd voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Voetganger aangereden, verdachte rijdt door

AMERSFOORT Dinsdagavond werd op de Koppelweg met de Brabantsestraat een jongen aangereden en gingen de veroorzakers er vandoor.

Een 15-jarige jongen uit Harderwijk liep omstreeks 19.25 uur vanuit de richting Kwekersweg en wilde na de brug de weg oversteken. Op dat moment kwam er een bromfiets aanrijden met twee personen erop. De bromfietsbestuurder raakte in het voorbijgaan het 15-jarige slachtoffer. Hierdoor viel deze op de grond maar raakte niet gewond.

De bestuurder van de bromfiets stopte niet. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze aanrijding. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland zuid, tel.: 0900 88 44.

Waspoederdief aangehouden

AMERSFOORT bij een winkel aan het Neptunusplein werd dinsdagmiddag een man aangehouden voor het stelen van een aantal pakken waspoeder.

Omstreeks 18.20 uur zag een medewerker van de winkel dat de verdachte een 31-jarige man uit Amersfoort een aantal pakken waspoeder onder zijn jas verstopte en probeerde zonder te betalen de winkel te verlaten.

De dief werd door het personeel aangesproken en gecontroleerd. Hierna werd hij overgedragen aan de politie en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie