Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhoud containeropstelplaatsen

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Onderhoud containeropstelplaatsen

Met ingang van het jaar 2000 is de gemeentelijke reinigingsdienst zelfstandig geworden. Bij de verzelfstandiging is met de nieuwe reinigingsdienst, NV Milieuservices AVR - Capelle aan den IJssel (de NV MAC), een taakverdeling afgesproken. Het onderhoud aan de afvalcontainers en het inzamelen van het afval wordt door de NV MAC verzorgd. De gemeente blijft de containeropstelplaatsen onderhouden.
De medewerkers die zijn ingeschakeld bij het buurtonderhoud hadden tot taak deze opstelplaatsen regelmatig te vegen. Bij het streven naar een efficiëntere bedrijfsvoering en een schonere woonomgeving is besloten deze taak over te dragen aan het Werkvoorzieningsschap IJssel en Lek. Medewerkers van dit werkvoorzieningsschap gaan eenmaal per twee weken de containeropstelplaatsen uitvegen. Om hen in staat te stellen hun werk goed te doen, doen wij een dringend beroep op alle gebruikers om geen grof afval of vuilniszakken naast de containers te plaatsen.
Afval dat naast de containers staat mag namelijk niet door deze medewerkers worden ingezameld. De inzameling van afval is en blijft een taak van de NV MAC.
Indien u grof afval heeft kunt u de NV MAC bellen, telefoon 010-2581181. Het grof afval wordt dan na een afspraak opgehaald. Meer informatie over de inzameling van afval kunt u lezen in de Gemeentegids.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie