Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sybase Business Process Integrator Suite

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sybase Business Process Integrator Suite

Met Sybase BPI Suite worden bedrijfsprocessen ontwikkeld, doorgevoerd, geoptimaliseerd en binnen economische ketens geïntegreerd.

Maarssen, 27 februari 2002 - Sybase Business Process Integrator (BPI) Suite is een nieuwe, krachtige set hulpmiddelen voor het beheer en de integratie van bedrijfsprocessen. Met Sybase BPI Suite 2.1 worden essentiële stappen in de keten klant-medewerkers-bedrijfspartners geïntegreerd. Dat geschiedt door het creëren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, waarmee aanzienlijke efficiency-verbeteringen en besparingen op kosten worden gerealiseerd. Doordat de processen in en buiten de eigen organisatie met een grafische tool snel kunnen worden gedefinieerd en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie