Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Manager Maintenance & Accident Management GE Capital Aro Lease

GE Capital Aro Lease


Nieuwe Manager Maintenance & Accident Management GE Capital Aro Lease

-Persbericht- Personalia: Marcel de Lange

's-Hertogenbosch, februari 2002

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat GE Capital Aro Lease vanaf heden een nieuw gezicht erbij heeft. Marcel de Lange is per 1 januari gestart in de functie van Manager Maintenance & Accident Management.

Marcel de Lange is 35 jaar jong en heeft reeds 10 jaar werkervaring in de automotivebranche, waarvan onder andere in de functie als after sales manager. De hoeveelheid kennis die Marcel bij onder andere Peugeot, VW en Audi heeft opgedaan, zal hij zeker prima kunnen inpassen in zijn nieuwe rol.

Wij wensen Marcel de Lange veel succes in zijn nieuwe functie.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: GE Capital Aro Lease Hellen van Hoek Manager Marketing & Communications Tel: (073) 6407 483 / Fax: (073) 6407 477 E-mail: (Hellen.vanHoek@fleet.gecapital.com)
---

Achtergrondinfo GE Capital Aro Lease is onderdeel van GE Capital Fleet Services (behorend tot General Electric), 's werelds grootste onderneming op het gebied van autoleasing en wagenparkbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 1.300.000 auto's en trucks onder contract in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan. In Europa beschikt GE Capital Fleet Services over 1300 medewerkers en een wagenpark van circa 350.000 auto's. Het bedrijf is actief in 27 verschillende Europese landen.

GE Capital Aro Lease heeft vestigingen in 's-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van ruim tachtig mensen. Met een wagenpark van ruim 13.500 voertuigen is de organisatie een belangrijke top 10 speler op de Nederlandse markt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie