Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkiezingsdebat op studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Woensdag 27 februari 2002 zal er van 20:30 tot 22:30 een verkiezingsdebat plaatvinden op onze societeit "Koinoonia" aan de Mauritsweg 29b. Politici van de verschillende politieke partijen voor de Adviesraad voor het Centrum zullen deze avond aanwezig zijn om met studenten van onze studentenvereniging en diverse politieke jongerenorganisaties te debateren over verschillende onderwerpen. De discussievoorzitter voor deze avond is de heer G. Jansen, studentenpastor verbonden aan de Erasmus Universiteit. Ik zal eerst even kort vertellen wie wij zijn.

S.S.R.-Rotterdam is één van de grootste en oudste besloten studentengezelligheidsverenigingen van Rotterdam. Opgericht op 28 januari 1918, officieel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie