Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CS telecombedrijf Bel1649 stunt met tarieven van 1 cent

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Ingezonden persbericht

CS telecombedrijf Bel1649 stunt met tarieven van 1 cent

AMSTERDAM, 20020227 -- De kleinste aanbieder van internationale telefonie, Bel1649, verrast consument en concurrent door haar lage tarieven. De discounter biedt een flink aantal bestemmingen aan voor maar 1 eurocent per minuut.

'Bel1649 is altijd al een discounter geweest, maar nu gaan we eens echt uitpakken' aldus Robert Spaans die recht in gaat tegen de tendens van carrier select bedrijven om hun prijzen te verhogen. 'We horen de laatste tijd alleen maar dat telecombedrijven het zwaar te verduren hebben en willen nu eens laten zien aan bellers dat wij er nog steeds zijn en vaak de prijzen van concurrenten als Tele2 en Onetel ver achter ons laten'.

Op de vraag waarom bel1649 niet adverteert op landelijke televisie om naamsbekendheid te verwerven antwoordt Spaans lachend 'we rekenen die kosten liever door aan onze klanten. Zij rekenen je toch af op je tarieven en niet op je mooie reclame-spotjes'.

Waar sommige concurrenten af en toe heimelijk de prijzen verhogen, waardoor de beller na 2 maanden soms voor vervelende verrassingen komen te staan, krijgt men bij bel1649 gratis het tarief per minuut te horen voor ieder gesprek. Robert Spaans meldt 'Hierdoor weet iedereen altijd wat het tarief is. Wij zien dat als een vanzelfsprekende service, waardoor we nauwelijks geconfonteerd worden met teleurgestelde gebruikers'.

De bestemmingen zijn te bellen door gebruik van de carrier-selectie code 1649 voor het internationale nummer te draaien. 'Het gebruik van carrier selectie is inmiddels bij de Nederlandse beller duidelijker geworden. Wij krijgen dan ook steeds minder vragen over het gebruik en dat komt mede door de website www.bel1649.nl waar alle vragen beantwoord worden'.

'Wat bel1649 nog meer in petto heeft? Houdt u de website maar in de gaten. Daar ziet u ook welke bestemmingen voor 1 cent worden aangeboden: Australië, België, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Oostenrijk, USA, Spanje, Zweden en Zwitserland'.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie