Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondergrondse afvalcontainers bij Zuiddijk

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

21-2-2002

Ondergrondse afvalcontainers bij Zuiddijk

Op woensdag 27 februari 2002 stelt milieuwethouder L.D. Wesenhagen-Kastelein officieel het nieuwe ondergronds containerpark voor afvalinzameling aan de voet van de Zuiddijk in gebruik. Deze afvalcontainers komen in de plaats van de bovengrondse containers die op het rioolgemaal stonden.

Het stimuleren van afvalscheiding en het verbeteren van de leefbaarheid staan bij de gemeente Maassluis hoog in het vaandel. Daarom zijn onlangs in een viertal milieuparken bij winkelcentra in Maassluis de bovengrondse containers voor glas en papier vervangen door ondergrondse afvalcontainers. IRADO, onderdeel van de ONS Groep uit Schiedam, zorgt voor lediging van deze ondergrondse containers. Het gaat om de milieuparken bij Westeinde, de Reigerstraat, Palet en bij de C1000 in de Lange Boonestraat. De bovengrondse containers op het rioolgemaal Jokweg zijn velen al jaren een doorn in het oog. Maassluis heeft daarom besloten ook deze te vervangen door ondergrondse containers aan de voet van de Zuiddijk. Het gemaal, onlangs aangewezen als Rijksmonument, komt hierdoor veel beter tot zijn recht, terwijl ook het aanzicht en gebruiksgemak voor omwonenden enorm verbeteren. De ondergrondse containers voor glas en papier en de ondergrondse container voor het restafval van omwonenden die geen gebruik kunnen maken van minicontainers, zijn aangebracht door aannemersbedrijf Van Dijk uit Maasland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie