Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wallstreetweb.nl gaat samenwerken met MoneyView On-Line

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WALLSTREETWEB.NL

Wallstreetweb.nl gaat samenwerken met MoneyView On-Line

Wallstreetweb.nl en MoneyView On-Line gaan samenwerkingsverband aan inzake de levering en distributie van financiële content voor Web, WAP en SMS.

Wallstreetweb.nl, dochteronderneming van Eclips Ventures Intl. en MoneyView On-Line (MVOL), voor 50% eigendom van PCM Uitgevers en MoneyView Nederland, maken vandaag bekend een samenwerkingsverband te zijn aangegaan.

De financiële digitale content van Wallstreetweb.nl zal door MoneyView On-Line ter distributie aan haar afnemers en wederverkopers worden aangeboden in verschillende mediaformaten, te weten: SMS, WAP en Web.

Wallstreetweb.nl is in Nederland de grootste online uitgever van Nederlandstalig Amerikaans beursnieuws en zal door middel van deze overeenkomst haar financiële content via het marketing- en distributiekanaal van MoneyView On-Line aanbieden aan financiële instellingen, telecomoperators, websites en andere bedrijven.

'Sinds onze start in januari 2000 hebben we zonder veel geld te spenderen aan marketingcampagnes een fantastische groei doorgemaakt en ziet het ernaar uit dat 2002 wederom een recordjaar wordt qua bezoekers en het aantal leden. Deze samenwerking met MoneyView On-Line is voor ons een bevestiging van de kwalitatief hoogwaardige content die de redactie van Wallstreetweb.nl elke handelsdag weer levert,' aldus Rogier Groen, mede-directeur van Eclips Ventures.

'Het product van Wallstreetweb is voor onze klanten een welkome aanvulling vanwege het specialisme dat zij heeft in haar berichtgeving omtrent Amerikaanse bedrijven en het beursverloop van Nederlandse bedrijven op met name Wall Street. Nu het bedrijf zich gedurende de afgelopen paar jaar heeft bewezen een kwalitatieve bron te zijn, willen wij onze klanten graag van hun product voorzien,' aldus Jan Riemens directeur van Money View On-Line.

Over Wallstreetweb.nl
Wallstreetweb.nl is een in 2000 opgezet initiatief van Eclips Ventures Intl. en behoort met meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand en ruim 13.500 leden tot de grootste financiële websites van Nederland. Wallstreetweb.nl onderscheidt zich door haar internationale focus op de beurswereld en biedt naast unieke beurstools, columns, technische analyses en research van professionals ook een vaste stroom Nederlandstalig nieuws over de Amerikaanse aandelenmarkten.

Over Money View On-Line
MoneyView On-Line (MVOL) is een onafhankelijke elektronische financieel-economische nieuwsdienst en de leidinggevende nieuwsdienst voor de financiele wereld in Nederland. De snel groeiende onderneming heeft zich een prominente plaats op de Nederlandse markt verworven en bedient banken, verzekeraars, multinationals, televisieprogramma's, Internetsites van derden en uitgevers met real-time financieel nieuws via diverse platforms. In maart van dit jaar zal de onderneming definitief overgaan in de handen van Dow Jones Newswires.

Voor aanvullende informatie: (info@wallstreetweb.nl) of 020-6263110

27 feb 02 13:37

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie