Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 27-02-2002

Datum nieuwsfeit: 27-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van woensdagmiddag
16:48 woensdag 27 februari 2002

Dirk Neef 06-51 55 79 50

Bromfiets gestolen

NIEUW RODEN. In de nacht van dinsdag op woensdag is in de Beukenlaan in Nieuw Roden een Honda MT 5 bromfiets gestolen. De bromfiets stond in een niet afgesloten schuurtje achter een woning.


*
Autoinbraken

NIEUW DORDRECHT. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in Nieuw Dordrcht zeven autos opengebroken. De autos stonden geparkeerd in de Molenaarshof, Smidshof en Kuipershof. Uit de autos werd de geluidsapparatuur gestolen.


*
Inbraken

ZUIDLAREN. Uit een kantine op een camping aan de Tienelseweg in Zuidlaren zijn in de nacht van dinsdag op woensdag snacks, drank en een stereo-installatie gestolen. Men kwam binnen door een raam te forceren.

DIEVER. Ook in de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een kantoor aan de Bosweg in Diever. Een deur werd open gebroken. Uit het gebouw wordt niets waardevols vermist.


*
Aanhanger gestolen

RODEN. In de Doom in Roden is in de nacht van dinsdag op woensdag een aanhanger gestolen. De aanhanger stond geparkeerd voor een woning en was voorzien van een disselslot. De eigenaar ontdekte woensdagmorgen dat zijn aanhanger weg was.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie