Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking prijs beste website van een politieke partij

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


HET OPSTAPJE VOOR 2002

Op 28 februari is de prijsuitreiking van het Opstapje voor 2002, de prijs voor de beste website van een politieke partij. De uitreiking vindt plaats in Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10 in Den Haag van 15.30 uur tot 17.00 uur. De prijsuitreiking wordt georganiseerd door Overheidslinks.nl (http://www.overheidslinks.nl) in samenwerking met Clockwork (http://www.clockwork.nl). De prijs wordt uitgereikt door Hein Albeda, directeur van de Stichting Rekenschap (http://www.rekenschap.nl).

Met dez e prijs willen Overheidslinks.nl en Clockwork een impuls geven aan de kwaliteit en toegankelijkheid van de websites van overheden en politieke partijen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie