Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Realisering nieuw winkel-, kantoren- en wooncentrum Velperbroek stap..

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rheden

Nieuws (26-02-2002)

Realisering nieuw winkel-, kantoren- en wooncentrum Velperbroek stapje dichterbij
Op donderdag 28 februari a.s. om 11.00 uur ondertekenen de heer Gerritsen van Gerpromy Renkum V. B.V. en de burgemeester van Rheden, de heer Koek, een samenwerkingsovereenkomst voor een nieuw winkelcentrum in Velp.
De ondertekening vindt plaats in het gemeentehuis in De Steeg in bijzijn van Wethouder mevrouw E.M. van Hout-Notermanns.

De samenwerkingsovereenkomst houdt in dat de gemeente bereid is het bestemmingsplan te herzien zodat de ontwikkelaar een nieuw winkel-, kantoren- en wooncentrum kan realiseren.
De ontwikkelaar, Gerpromy, is de eigenaar van het grotendeels leegstaande winkel-kantoren(school)complex Velperbroek op de hoek van de President Kennedylaan met de Reigerstraat te Velp. De gemeenteraad heeft afgelopen dinsdag ingestemd met de samenwerkingsovereenkomst. Het ontwerpbestemmingsplan Velperbroek komt nog in de inspraak.

Copyright: Gemeente Rheden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie