Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gelderland vernieuwt website

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Programmabureau Advies Overheid.nl
Zoek soortgelijke berichten

Programmabureau Advies Overheid.nl

Gelderland vernieuwt website

De naam is hetzelfde gebleven: www.gelderland.nl, het jasje is nieuw. De site oogt frisser en hij is overzichtelijker. Voor iedere bezoeker is direct duidelijk waar voor hem of haar de belangrijkste informatie te vinden is.

De site is onderverdeeld in doelgroepen. Onder de kopjes: burger, politiek, bedrijven, toeristen en jongeren vindt iedereen wel iets van zijn eigen gading. Verder is de site zo opgesteld dat hij alle uitbreidingsmogelijkheden biedt voor de toekomst. Op termijn kan er via Internet meegepraat worden over nieuw provinciaal beleid en zal de digitale dienstverlening worden ontwikkeld.

Vijf jaar geleden speelde de provincie snel in op de maatschappelijke ontwikkelingen door een eigen site te lanceren. Deze site was toe aan vernieuwing. Hij voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Een site waar ruim 400 bezoekers per dag komen, vraagt uiteraard om een eigentijdse vorm en inhoud.

(Bron: website provincie Gelderland)

www.ictu.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie