Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gunning opdrachten nieuwbouw dienst Werk, Zorg en Inkomen, Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eindhoven

Persbericht: 28 februari 2002

Bouw start medio april 2002

College akkoord met gunning opdrachten nieuwbouw dienst Werk, Zorg en Inkomen

Het college van burgemeester en wethouders heeft deze week ingestemd met de gunning van de opdracht van de bouwkundige werkzaamheden voor de nieuwbouw van de dienst Werk, Zorg en Inkomen (WZI) aan IBC Utiliteitsbouw. Ook ging het college akkoord met gunning van de opdracht van de werktuigbouw-kundige werkzaamheden aan Kuijpers Installaties en van de opdracht van de elektrotechnische werkzaamheden aan Burgers Ergon bv Installatietechniek.

Op 21 december 1998 heeft de gemeenteraad ingestemd met nieuwbouw voor de dienst Werk, Zorg en Inkomen, aan de Smalle Haven. Vanaf die datum is het voorbereidingsproces van start gegaan. Jeanne Dekkers Architectuur heeft het ontwerp van de nieuwbouw gemaakt. Juni 2001 stemde de gemeenteraad in met het definitief ontwerp. Najaar 2001 is het bestek geschreven en de Europese aanbesteding, conform de Europese richtlijnen 93/37/EG en 97/52/EG, opgestart. Met de gunning van de opdrachten aan genoemde bedrijven, kan volgens planning op 16 april 2002 met de bouw worden gestart. Najaar 2003 wordt de nieuwbouw opgeleverd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie