Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Productschap Tuinbouw deelt kortingskaarten Floriade uit

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Bron: Productschap Tuinbouw
Zoek soortgelijke berichten

Productschap Tuinbouw

Kortingskaarten Floriade bij PT verkrijgbaar

Bedrijven die heffing betalen aan het Productschap Tuinbouw (PT) kunnen 25 procent korting krijgen op de toegangskaarten voor de Floriade. Zij kunnen de kaarten bestellen via de homepage van de PT-site (www.tuinbouw.nl) of bij de receptie van het productschap onder telefoonnummer 079-3470707.

Een toegangskaart kost normaal 17 euro. Met korting kunnen heffingbetalers voor 12,75 euro de toegangspoorten van de Floriade 2002 passeren. Het productschap heeft geen maximum gesteld aan het aantal kortingskaarten, zodat telers, handelaren, fabrikanten en hoveniers ook gereduceerde toegangsbewijzen kunnen bestellen voor hun personeelsleden en relaties. Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie