Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 28-02-2002

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-02-2002 Mediaberichten donderdag 28 februari (11.30 uur)

HAELEN Aanhouding na bedreiging en verzet met geweld

HAELEN De politie heeft woensdagavond rond half zeven een 49-jarige man uit Haelen aangehouden op verdenking van bedreiging. De man bedreigde diverse mensen met een jachtgeweer na een burenruzie. De man werd aangehouden in zijn woning. De man pleegde verzet bij deze aanhouding, waarbij hij één van de politieagenten in het gezicht sloeg. De man is meegenomen naar het bureau in Roermond en in verzekering gesteld.
ROGGEL Aanhouding na bedreiging en verzet met geweld

ROGGEL De politie heeft woensdagavond een 39-jarige man en zijn 34-jarige vrouw uit Margraten aangehouden. De man had een zakelijk conflict met een 36-jarige man uit Roggel, dat uit de hand liep. De verdachte vernielde enkele goederen, mishandelde de man en bedreigde de man met de dood. De politie scheidde de ruzieënde partijen en hield de verdachte aan. De verdachte verzette zich tijdens zijn aanhouding en werd daarin bijgestaan door zijn vrouw, die één van de agenten in zijn arm en in zijn hand beet. De politie heeft beiden uiteindelijk kunnen aanhouden en overgebracht naar het politiebureau in Roermond, waar ze in verzekering zijn gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie