Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aansluiting riool voor strandtent la Cantina

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Haag

2002-02-25: Aansluiting riool voor strandtent la Cantina

Op donderdag 28 februari a.s. gaan de werkzaamheden van start voor het aansluiten van de strandtent La Cantina op de riolering. Om 12.45 uur geeft wethouder Wilbert Stolte hiervoor het startschot. Het gebouw van Rijkswaterstaat en een bedieningsgebouw van het Hoogheemraadschap van Delfland worden ook van een rioolaansluiting voorzien. De werkzaamheden zijn nog voor het begin van het badseizoen gereed.

Gezamenlijk
De eigenaren van La Cantina hadden steeds vaker problemen door het overlopen van hun sceptic tank in de duinen. Met een aansluiting op de riolering op deze locatie zijn echter hoge kosten gemoeid. Omdat de aansluiting nu gecombineerd kan worden, betalen Rijkswaterstaat, het Hoogheemraadschap Delfland en de strandtenthouders gezamenlijk de aansluiting. De gemeente draagt zorg voor de voorbereiding en uitvoering van het werk.

25 februari 2002

last update: 25 februari 2002 ;pag.: 11416; auteur: 112;cat.: 17 Uw

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie