Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 28-02-2002

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 28-02-2002 Persbericht district Den Bosch

MAN BEROOFD, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 26-jarige man uit `s-Hertogenbosch in een kantoorpand aan de Goudsbloemvallei in `s-Hertogenbosch beroofd. Rond 17.15 uur kwamen twee mannen het kantoor binnen en bedreigde de man met een mes. Het slachtoffer werd door de mannen op de grond gegooid en enkele keren geschopt. Het slachtoffer werd gedwongen om enkele afgesloten kasten en een geldkistje te openen. Uit het geldkistje en de portemonnee van het slachtoffer namen de twee mannen een gering bedrag weg. Ze wisten op een bromfiets te ontkomen. Het betrof twee mannen van rond de 25 jaar. Een van ongeveer 1.75 meter lang, kort haar en een noord Afrikaans uiterlijk, De andere was ongeveer 1.85 meter lang met een negroïde uiterlijk.

OPENBARE DRONKENSCHAP, `s-Hertogenbosch

Woensdagavond is een 38-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De vrouw liep op de Onderwijsboulevard steeds voor aankomende auto de weg op, waardoor het verkeer in gevaar werd gebracht. De vrouw was onder invloed van alcohol. Ze is aange-houden en ter ontnuchtering ingesloten. Na verhoor is ze donderdagmorgen heengezon-den.

BROMFIETS CONTROLE, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een bromfietscontrole gehouden in het centrum van `s-Hertogenbosch. Totaal 37 bromfietsers zijn bekeurd, voor overschrijding maximumsnelheid, het niet dragen van de helm, te hoog vermogen en het niet in bezit zijn van een bromfietscertificaat.

TE VEEL GEDRONKEN, Vlijmen

Woensdagavond werd een aanrijding gemeld op de Rijksweg A 59 onder Vlijmen. Ter plaat-se bleek een aanrijding te zijn ontstaan tussen twee auto`s, bij het wisselen van rijstrook. Een van de bestuurders een 34-jarige man uit Breda bleek bij controle te veel te hebben gedron-ken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag is een 32-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur. De controle vond plaats op de Orthenseweg in `s-Hertogenbosch.

ROOD LICHT CONTROLE, `s-Hertogenbosch

Donderdagmorgen zijn op het Emmaplein in `s-Hertogenbosch tijdens een rood licht controle van een half uur, 15 bestuurders bekeurd omdat ze door rood reden.

HENNEPKWEKERIJ, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is in een woning aan de Copernicuslaan in `s-Hertogenbosch een hennep-kwekerij aangetroffen. Bij de politie was een tip binnengekomen over de kwekerij. Ongeveer 100 planten, assimilatielampen, afzuiginstallatie, en andere toebehoren zijn in beslag geno-men. Tegen de 39 jarige bewoonster is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie