Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oproep burgemeester Bakker aan alle Hilversummers

Datum nieuwsfeit: 28-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hilversum

Keywords: gemeenteraadsverkiezingen,verkiezingen

Oproep burgemeester Bakker aan alle Hilversummers

Beste Hilversummers!

Uw stem op 6 maart bepaalt mede de toekomst van onze stad Hilversum. Op die dag bepaalt u samen met uw mede-inwoners van Hilversum wie er de komende vier jaar in de gemeenteraad zitten. De gemeenteraad neemt besluiten over onderwerpen in de stad die u als inwoner aangaan: de veiligheid, het onderwijs, het groen, de economie, de bereikbaarheid, de cultuur en nog vele andere zaken. Uw stem is belangrijk bij het maken van politieke keuzes. Niet alleen tijdens inspraakavonden en (in)formeel overleg met de gemeente, maar ook op 6 maart in het stemhokje.

Hilversummers hebben baat bij een daadkrachtig en betrouwbaar gemeentebestuur. Een bestuur dat kiest voor kwaliteit. Voor kwaliteit en het leefklimaat in onze stad. Maar ook voor kwaliteit van de totstandkoming van politieke keuzes en beslissingen. En daar heeft u een stem in. Laat deze horen op 6 maart bij de
gemeenteraadsverkiezingen. Uw stem is belangrijk voor de toekomst van Hilversum.

E.C. Bakker
burgemeester van Hilversum

<< terug naar overzicht

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie