Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marco Borsato komt chatten bij Sky Radio

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SKYRADIO

Marco Borsato komt chatten bij Sky Radio

Sky Radio zal vrijdag 1 maart omdopen tot Marco Borsato dag. Dit ter
ere van de release van Marco's langverwachte nieuwe album 'Onderweg'. Tijdens deze dag zendt Sky Radio extra veel Marco Borsato hits uit en vindt er een chatsessie met de zanger plaats. Luisteraars kunnen van 10.00 tot 11.00 uur op www.skyradio.nl zelf vragen stellen aan de populairste zanger van Nederland. Naast de speciale programmering en de chat maken de luisteraars de hele dag kans op speciale Marco Borsato prijzen.

Op 4 maart zal de prijswinnaar van de felbegeerde Sky Box tijdens het concert van de zanger in de Kuip bekend worden gemaakt. De Sky Box, die uiteraard volledig verzorgd is en een prima uitzicht biedt
bij het concert, geeft plaats aan 12 personen. De gelukkige winnaar kan dus met 12 vrienden of vriendinnen aanwezig zijn bij het spectaculaire concert van Marco Borsato op vrijdag 14 juni aanstaande.

Sky Radio 100.7 FM
Sky Radio 100.7 FM is met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie